返回列表 回復 發帖
原帖由 osanpo 於 2008-6-29 13:10 發表
听说老大跑路 又回来啦!(很高兴啊 来支持下....!还希望我们帮派越来越强大啊!)
一定一定

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 canz85 於 2008-6-29 16:14 發表
大家好呀 。。现在刚好睡醒 ,真觉得很浪费时间 。。。
今晚的球赛大家如何看呀^^
冠军宝座:德國  

兄弟幫足球貼士到,名額20位兄弟幫成員

原帖由 canz85 於 2008-6-29 16:21 發表

残啦 刚刚好跟我相反呀。。。。
这一次我真是冬过水 。。。
哈哈哈,駛也講,唔係咩呀!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-29 16:35 發表
剛剛起身入嚟坐下先:onion05:
morning cammy

CC517 ,davidhhchan

http://www.tvbnow.com/thread-297244-10-1.html
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 20:02 發表
hi~ all~ 
不要欺負我,我會咬咬爪爪的~
原帖由 CC517 於 2008-6-29 20:20 發表

都唔識玩.
咁,你有無興趣先:onion14:
原帖由 CC517 於 2008-6-29 20:28 發表

有喎, 請多多指教.:onion05:
好,CC517  2008-6-29 21:05 TVB 200000 元  積分轉出
原帖由 CC517 於 2008-6-29 21:12 發表

多謝呵.
唔係多謝呀,快啲去波買呀!:024:
原帖由 CC517 於 2008-6-29 21:12 發表

多謝呵.
唉呀,我叫你買$200000呀!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 21:09 發表

hi,假書僮 & CC517~ 你地好~ 
cat
原帖由 CC517 於 2008-6-29 21:25 發表

咁呀嗎, 對不對.
不對,但唔緊要,你只買了$20000咋,剩番果$180000你再去買 歐洲盃 : 西班牙 vs 德國
比賽時間:2008-06-30  02:45:00
賠率:主勝 2.07    和 0    客勝 1.83   
西班牙 讓 平手/半球

立即下注        (記住買客勝 1.83  呀)
原帖由 adsl008 於 2008-6-29 21:30 發表
兄弟有一点不明白

为什么要买比分的

买胜负不是更容易中吗

比分这个太难了
比分如果你估中會嬴多少少架,估錯但德國嬴了都照樣贏錢架!