返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-6-29 21:36 發表

買咗啦, 用晒d入會費tim.:onion03:
果$200000唔係入會費呀!入會費等cckmy返黎會過比你架!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 adsl008 於 2008-6-29 21:39 發表

不是吧

猜比分错了 德国赢了我们照样得钱??

我没有玩过

今天第一次玩

那赔率系多少?
估中歐洲國家盃主客和盤口比賽, 即可嬴取 8 倍獎金.(可能即係200000x3.1再乘x8)

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

原帖由 CC517 於 2008-6-29 22:29 發表

要轉身容乜易.:onion05:
兄弟幫Q版頭像(歡迎兄弟幫各位兄弟姊妹使用)http://www.tvbnow.com/thread-224429-1-2.html
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 21:35 發表
又係講波架~ 
原帖由 cck_my 於 2008-6-29 22:35 發表
You're welcome.
歡迎你返家!
原帖由 cck_my 於 2008-6-29 22:41 發表
假兄最近仲吹得过我呀!
因為
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 22:41 發表

又呃貓了~   那豈是兄分幫,那是死神一系列人物啊~     拔好得意~ thx~ 
兄分幫
原帖由 CC517 於 2008-6-29 22:53 發表
早抖了各位.:sleeps:
goodnight
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 22:52 發表

撻我頭像,殺呀))))))))))))))
你睇清楚d,隻貓頸中間唔係頸飾,係我個名 VC 呀~
你又睇清楚d,有心心印落你度架
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-29 23:01 發表

吓~ 個心又細又多,見唔到呀~ 
原帖由 ed_teck 於 2008-6-30 13:20 發表

hai.. mickey...
阿爷,借啲錢比我放喺銀行收息啦!

入黎放低幾兩先

原帖由 CC517 於 2008-6-30 22:52 發表
去睇電視了, 88各位.:sleeps:
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 23:10 發表
假兄真係好窮架! 因为家族D钱唔多, 迟早都会用晒架!