返回列表 回復 發帖

2008-7-12星期六~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

2008-7-13星期日~~足球貼士~

原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-13 00:41 發表

hi,假生~ 成日講足球貼士 ,有矛d岩女性反嘅野呀?? 
紅茶綠茶菊花茶

想你想到蒙查查

荔枝蘋果白雪梨

永遠和你不分離

西瓜香瓜哈密瓜

愛你愛到傻瓜瓜

想你想你好想你

好想即刻見到你^^
原帖由 carwing 於 2008-7-13 04:49 發表
新人報到
各位好
歡迎你

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 00:34 發表

咦~ 呢個名正喎,有得諗啦~ 
vc,你加入兄弟幫,我個龙头大佬職位給你
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 00:51 發表

你睇睇我個自我介紹,我最怕人叫我做 "大佬" 或 "Big Bro",怪怪的,而且你個仲係 "聾" 架添,咪搞~ 
咁,你想要什麼稱號?
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 01:01 發表

比d時間我諗下先吓............

拔咁優待我,小心你地d姐姐仔咋型呀~ 
ok,給你10分鐘諗下
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-14 01:09 發表
good bye everybody,sleep.....
cu
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 01:08 發表

講真,我見你地都有幾個鳳凰大姐大,我入黎就上高位,佢地一定唔高興,遲下先啦,到咁長下日子我再加入,佢地條氣都順d,對我亦矛咁抗拒,大家好做啦~ ...
明白,等你
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-14 01:14 發表

你矛留意到我一入黎,你地d姐姐仔就失哂蹤咩?? 始終係女仔細心d啦~
哈哈,又係喎
原帖由 robinbatman 於 2008-7-14 09:05 發表
煩請幫忙小弟推推  (128)   Batman 控股
小弟在虛擬股市好孤單!
在兄弟幫但無兄弟幫!
兄弟姊妹,大家努力幫手推下!
原帖由 robinbatman 於 2008-7-14 09:05 發表
煩請幫忙小弟推推  (128)   Batman 控股
小弟在虛擬股市好孤單!
在兄弟幫但無兄弟幫!
兄弟姊妹,大家幫下手推下啦!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 18:43 發表
我係街到執到呢個牌扁呀,係咪你地跌架,我擔得好辛苦擔番黎架~ 

不錯,不錯