返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-27 17:13 發表

几时做咗你honey啊...
你應承做龍頭呀嫂架
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-27 17:16 發表

几时啊...不系sweet cherie啊..
我鍾意成熟有女人味嘅
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-27 17:25 發表

你几岁啊..
39 and you
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-27 17:37 發表

68 ...1940
are you sure,you 好似唔相信我39歲喎
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-27 17:48 發表

are you not sure....
好似唔相信我68哦
失敬失敬,婆婆你好!
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-27 18:21 發表

早就知啦...我系少林做打扫阿婆婆...
当我透明...
68-39=29年勁
我以為本論壇我係元老,原來一山還有一山老。呵呵

2008-7-28星期一~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

兄弟帮吹水区第一萬帖者,獎金$388888。第一萬零一帖者,獎金$288888。第一萬零二帖者,獎金$188888。第一萬零三帖者,獎金$88888。每人只得一次取獎金,所以記住取了獎金留位給其他人啊!

2008-7-28星期一~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

今晚早收工,再黎星期二足球貼士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

今晚又早收工,再黎星期三之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

星期四之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

2008-08-01星期五~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

兄弟帮吹水区第一萬帖者係walala,獎金$388888。第一萬零一帖者係wk.hoo,獎金$288888。第一萬零二帖者係ckhooi74,獎金$188888。第一萬零三帖者係mickeybblim,獎金$88888。恭喜你們!
mickeybblim  2008-8-1 09:34 TVB 88888 元  積分轉出  
ckhooi74  2008-8-1 09:34 TVB 188888 元  積分轉出  
wk.hoo  2008-8-1 09:33 TVB 288888 元  積分轉出  
walala  2008-8-1 09:31 TVB 388888 元  積分轉出