返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-9-10 09:58 發表
我返来睇睇。。。
靚女 有否興趣加入兄弟幫呀!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

猪猪

nicr to meet you
原帖由 CC517 於 2008-9-10 10:15 發表
樓上各位夜鬼早晨.
早晨早鬼
原帖由 HOHOKITTY 於 2008-9-11 12:06 發表

好啦......我決定迫CCK同我結婚啦........CCK   MAY   I..........  
I CAN

吹水獎金黎啦

第15000帖獎金$3888888,第15001帖獎金$2888888,第15002帖獎金$1888888,第15003帖獎金$888888(每人只限贏取1次獎金)

2008-9-12 0200

2008-9-12 0200時前爆帖到15000#,4名得獎者獎金雙倍。
原帖由 hendytiu 於 2008-9-11 23:54 發表

真的吗?假兄!
真的,努力呀!

重覆多次

2008-9-12 0200時前爆帖到15000#,4名得獎者獎金雙倍。
原帖由 vwwo 於 2008-9-12 00:16 發表
YES!!!!大家努力吹爆佢!
两点前吹爆,有x4倍!!!!
唔係4倍呀 ,係雙倍呀!即係每個獎x2吹水獎金黎啦第15000帖獎金$3888888,第15001帖獎金$2888888,第15002帖獎金$1888888,第15003帖獎金$888888(每人只限贏取1次獎金)

吹水獎金已過了給靚姐,你哋各位追她啦

vwwo  2008-9-12 00:07 TVB 19111104 元  積分轉出  我要睡了,明天返早更,拜拜啦!

祝各位朋友 中秋節快樂

原帖由 peterzai05 於 2008-9-14 18:45 發表

我有什么方法可以看即时比分,英文livescores我又不太会看英文,有什么网址可以给吗
http://www.skyin.cn/live/

各位兄弟姊妹,請支持下

各位兄弟姊妹

大家好
原帖由 cck_my 於 2008-9-19 18:39 發表

得闲多D蒲头啊!
收到!