返回列表 回復 發帖
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-3 22:42 發表

打劫咋,果時見大家都係vip,而又見佢矛錢就好心過d錢比佢反,點知原來係收埋係家族到~ 
原帖由 cck_my 於 2008-10-3 22:07 發表
好奇怪, 我用心去下注反而输, 最近我很随意地下, 结果赢了好多哦!
健仔C朗上身
原帖由 sys_kent 於 2008-10-4 01:00 發表
anyhere is good at using photoshop
鳳凰大姐大 : Venus_Cat
原帖由 sys_kent 於 2008-10-4 01:09 發表
ohhh i better look for her, trying to remove the dates of some photo
you can 發短消息 to her.
原帖由 cck_my 於 2008-10-4 01:11 發表

係就好咯!
大家一起努力呀!攞番個賭神勳章
路過

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

原帖由 Cyndia 於 2008-10-5 11:01 發表
有人嗎?
你好! 好高興認識到你

兄弟帮之招兵比賽(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹參與)

原帖由 cammy8080 於 2008-10-6 10:49 發表
我去食飯喇...晏D見
see you later
原帖由 CC517 於 2008-10-6 11:03 發表

88 吃飽d啊.
你蛇王都記得兄弟幫吹水區,抵啜
CC517 2008-10-6 11:06TVB 388888 元積分轉出

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)