返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-10-6 23:29 發表
太白金星人, 超勁.
B-612星際貓醫學院好學生
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 rosas 於 2008-10-7 16:24 發表

看不起大马人???那么什么朋友才是受你们欢迎啊??
我在这里大马已经过得不开心
来这里吹水下。。你还这样回到我~~
阿姨很辛苦的呢~~~~
阿姨,你誤會了,艾莉丝意思係又見到多個大馬自己人
這里難到得我同VC係香港人
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-7 21:24 發表

火星貓都係~ 
只有3個

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-7 22:15 發表

出便都好似有d,拔就巧似矛入黎呢度喇~ 
近排忙咩呀,好似好耐無同你傾心事啦!

please help

what mean of "xin lang ge"!
原帖由 cck_my 於 2008-10-7 23:14 發表

你有无睇过一个帖係讲点玩D新郎哥架?
無,已發短訊給你
原帖由 cck_my 於 2008-10-7 23:26 發表
你老婆要做姐妹去玩新郎啊!
原來如此
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-7 21:16 發表
你是那么的害怕吗?

貓!

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

原帖由 cck_my 於 2008-10-8 10:48 發表
Don't know leh? When you meet my Head Master, you ask him!
原帖由 byeiln 於 2008-10-8 13:44 發表
LONG TIME NO C 喇~~~大家有冇掛住我先?
原帖由 byeiln 於 2008-10-8 13:48 發表

我都算係新黎咩
你咁耐無出現,已被 。所以要再報