返回列表 回復 發帖
我返來囉
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 vwwo 於 2007-12-7 23:05 發表

屎桶佬,你既Kem完架啦?
未呀,要到2008-2-22,但逢星期六日係假期

原帖由 Darkn3t 於 2007-12-8 14:15 發表
我的宠物从可爱的蛋变成现在的半鸟半鱼 。。好丑 。。有办法不用从玩但可以变可爱的吗?
送呢隻寵物給你
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-8 16:26 發表

有没有开心点的?这个看起来好伤心。。:onion05:
有呀,呢隻蟹仔怎樣

送給你,自己揀

原帖由 Darkn3t 於 2007-12-8 16:41 發表
kawaii..

原帖由 Darkn3t 於 2007-12-8 16:58 發表
105个 。。save到手痛。。 假書僮
不要客氣,大家都係兄弟幫嘅兄弟姊妹。兄弟幫
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-8 17:23 發表
假書僮, 你的签名"還未加入家族的朋友,加入兄弟幫是你們的首選。"是怎么弄出来的?
控制面板嘅編輯個人資料 里面嘅个人簽名度。
原帖由 posman 於 2007-12-8 19:02 發表

假兄,原来你向度骗妹妹仔啊~~
哈哈,唔係,我再幫兄弟幫嘅兄弟姊妹啫。
原帖由 tracymcgradyok 於 2007-12-8 21:51 發表
呵呵,好慚愧啊,身為兄弟幫的一員,今天纔來報道,不好意思哦,大傢好啊
你好嗎?
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 13:29 發表

初級忍者或以上可以使用文字簽名
咁你要俾啲心機發些好帖和回覆啦!
原帖由 canz85 於 2007-12-9 14:37 發表
大家好呀~~!!!!:014: :014:
华少,你好
原帖由 ljw1982 於 2007-12-9 14:39 發表

那就是罗!那就要多多来这里吹水啦!:014:
这里有很多兄弟陪你啊!:014:
杰少,你也好
原帖由 canz85 於 2007-12-9 14:40 發表
假兄好呀~~~今天照旧吧~~!!!
昨天輸三贏ニ,早知全部比英超心水,我全中呀!:onion03:
原帖由 ljw1982 於 2007-12-9 14:44 發表

那就是罗!为什么不给啊!:onion31:
不用紧啦!今天在来过啊!:014:
no problem!大家兄弟幫
原帖由 ljw1982 於 2007-12-9 14:56 發表

你好啊!那就是罗!那就是假兄不玩的原因啦!
唔係呀!我星期一至五要受訓,返到屋企得番半條人命,所以無時間玩 ,我都好想玩呀