返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-10-8 13:51 發表

so who is she  
She is a beauty girl.Her name is byeiln

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 byeiln 於 2008-10-8 13:57 發表

邊度靚喎
4人帮-得寵可愛小師妹 ,更係靚啦!
原帖由 Geai 於 2008-10-8 13:57 發表

I mean ur wife
My wxfx is vwwo 靓姐
出去一陣,你哋吹住先。如果我返黎,你哋可吹到17900#,每人$5000000
原帖由 假書僮 於 2008-10-8 14:07 發表
出去一陣,你哋吹住先。如果我返黎,你哋可吹到17900#,每人$5000000
byeiln  2008-10-8 18:11 TVB 5000000 元  積分轉出  
Geai  2008-10-8 18:04 TVB 5000000 元  積分轉出   咁都比你哋吹到17900#,佩服、佩服
原帖由 cammy8080 於 2008-10-8 19:49 發表

我一直都係架

係佢唔知做咩PM我...邀請我加入咯
近排網絡經常有問題,你睇番我邀請你的日期,是不是很早以前的
原帖由 vwwo 於 2008-10-8 19:46 發表

乜你已经唔系兄弟帮左咩????
honey,你終於很承認我嘅身份
原帖由 vwwo 於 2008-10-8 20:23 發表

甘都俾你入到位~~~~~?????
駛乜講,唔係咩呀
原帖由 cammy8080 於 2008-10-8 20:27 發表

唔係咯...你10月7日咯....

卦住昅女...你就認啦....靓姐唔怪你嘅
呵呵呵,認啦,認啦
原帖由 vwwo 於 2008-10-8 20:31 發表

你真系越老越懵啊!!!
我哋好似係老妻少夫喎
哈哈哈,兩女服侍一
原帖由 cammy8080 於 2008-10-8 20:39 發表

一你个頭
蝦我,等健哥返黎,你哋就知味道!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-8 20:46 發表

返黎又如何?? 我幫佢地加多兩腳 >>> 446388  446389
同個女對完功課再較量過
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-8 21:22 發表

還拖?? 我 >>> 446412
我再