返回列表 回復 發帖

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-9 21:39 發表
勁,可唔可以整個兄弟幫~龍頭呀嫂~
原帖由 CC517 於 2008-10-9 22:39 發表

十卜.
兩貓合一,走為上著。
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 19:21 發表

其实都唔系太大件事,只不过系我好难控制我既情绪,我已经努力紧,俾自己降火。。。。。。。
夫人,你唔好唔happy la,我會心痛架
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 20:09 發表

你唔叫我做夫人,我会无甘火大囖!!!!!!
其實我特登引你發嬲,咁樣你咪可以向我發洩。你睇愛情係好偉大架!
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 20:24 發表

鬼爱你只死人屎桶佬啊!!!!!!!!!!:tu11:

係龍頭夫人
原帖由 cammy8080 於 2008-10-11 19:02 發表
假兄...小白...闪喇...明天見
夫人,唔好走呀!
原帖由 艾莉丝 於 2008-10-11 21:15 發表
几天的了解
大佬是韦小宝
鉴证完毕
咁,你係我第幾個老婆仔呀!

主脑

你好
原帖由 hendytiu 於 2008-10-11 22:04 發表

你好啊..假兄...

原帖由 cammy8080 於 2008-10-12 13:39 發表
放首聽下先...

2cpWPZSp688&feature=related
感謝你一路以黎幫手打理吹水區,送给你一個吻