返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-10-25 20:39 發表

最近好多学校开始考试,乜你唔洗跟下D细既功课跟唔跟得上咩?
果女5年级交俾補習老師管,果仔1年级就由我管,所以我現在輕松了許多
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
各位再見,返工啦!
原帖由 cck_my 於 2008-10-25 20:48 發表

你唔好学小白呀!
呵呵呵

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

靚姐、cammy、VC 和 健哥:

對不起,要大家為了我爭風吃醋 ,及令到你們不能和睦相处 。我真的過意不去 ,所以我希望你們四人能夠自己控制下你們對我的爱意 ,因我又已經不 你們了,我有了新對像 ,他係xx517,請你們不要阻上我和他發展 ,我會感激你們的。呵呵呵!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 16:01 發表

得鬼闲為你爭風吃醋

不過你有新TARGET...我實支持你架
感激你的支持
原帖由 CC517 於 2008-10-26 16:01 發表

太好玩了, 好彩我是CC467670
,你對我真好,跳舞給我看
原帖由 CC517 於 2008-10-26 16:15 發表

你是大佬, 更好都有. 送埋這個美女給.467681
,原來你喜歡呢尾野,太好啦!
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 16:15 發表

xx517 是靚女嗎??
希望有你咁靚啦!
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 16:32 發表

thanks~假先生

prefect
原帖由 CC517 於 2008-10-26 16:32 發表

原來你喜歡VC的武器, 我都會用.467687點呀, 正不正, 要大力d嗎.
呵呵呵,太舒服啦,太好啦!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 16:45 發表

大佬你想見異思遷....不喜歡貓貓喇??
真係唔錯喎
原帖由 CC517 於 2008-10-26 22:07 發表

放心幫你地睇住佢, 再搞你們, 就用呢招467848

終於都可捉到個真人來做實驗啦.-----------> (我是貓E生)
xx517
原帖由 cck_my 於 2008-10-26 21:56 發表

原来VC转移目标! GOOD NIGHT KISS!
  ,好三級呀!
原帖由 cck_my 於 2008-10-26 22:25 發表
原来佢已经有目标, 终于忍唔住..........
兩個大姐大啜啜