返回列表 回復 發帖
原帖由 tatmingtai 於 2008-10-28 20:28 發表
大家晚安,,,

你地食左飯未啊~??
食咗啦,你呢
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

各位兄弟姊妹

大家好
原帖由 CC517 於 2008-10-28 22:03 發表

假勞婆, 你好啊.
我還以為你是女生,害我追錯你
原帖由 CC517 於 2008-10-28 22:13 發表

追錯, 無錯喎, 勞婆我都請喎

而家人人都知你是我勞婆, 起碼試工三個月, 做得唔好無糧出, 兼賠錢.
夠胆玩龍頭,受
原帖由 cck_my 於 2008-10-28 22:17 發表

健兄,感激你!
原帖由 CC517 於 2008-10-28 22:19 發表

發惱都無用, 簽咗約, 無得走.
青龍佬大,衰貓作反呀,幫拖
原帖由 cck_my 於 2008-10-28 22:26 發表

边只衰猫敢作反? 行帮刑!
xx517呀
我要 see tv 明珠台( House 醫神 )啦,1小時後再見

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

各位兄弟姊妹,晚上好!

我終於忙完啦!可以吹水啦
原帖由 cck_my 於 2008-10-30 23:16 發表
想吹咩先?
近排有好多兄弟姊妹加入兄弟幫,佬大,辛苦你!
原帖由 cck_my 於 2008-10-30 23:23 發表

呢D easy job, 绝对无问题!
你有無睇過美国一套連續劇叫人在江湖呀
原帖由 cck_my 於 2008-10-30 23:31 發表

身不由己?
英文好似係S字頭,之後忘記了,講紐約嘅意大利黑幫
原帖由 cck_my 於 2008-10-30 23:44 發表

无睇过, 好劲架?
好好睇架,想推薦給你,不過已經做到好似第7季啦!呵呵呵 我15分鐘後,明珠台就播啦