返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-30 23:47 發表
楼上两位大佬你哋好
你好呀
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-30 23:53 發表
仲未训啊?
15分鐘後要追電視劇人在江湖 ,但明天返早,唉,自己攞苦黎辛
原帖由 CC517 於 2008-10-30 23:59 發表

勞婆, 你好呀.
勞功,好掛住你呀
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-31 00:00 發表

喺电影抑或连续剧
连续剧,逢星期五香港時間零晨0005hrs

慘啦!

原來套戲呢季做完啦,又唔知要等幾時 要瞓啦,各位再見

各位兄弟姊妹,早晨

我要返工啦

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

祝各位兄弟姊妹 嘿佬win快樂

原帖由 CC517 於 2008-10-31 23:04 發表

老大, 你也快樂474072
大家咁話
原帖由 CC517 於 2008-10-31 23:10 發表

鬼咁快樂474076
好呀

只有一個

兄弟帮吹水区!大家快快来吹水啊!另外打怪就要去兄弟幫寵物家族吹水
ice.key接替了bubu1109成為兄弟幫寵物家族新家主,所以接替埋兄弟幫青龍佬大職位
我都很累,亦希望有人為我分担工作
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 01:29 發表

兄弟帮甘多能人异士,唔惊啦,建哥都几好咯
如果無健兄協助打理兄弟幫,我諗我已解散兄弟幫了
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 01:29 發表

兄弟帮甘多能人异士,唔惊啦,建哥都几好咯
你有否興趣升為白虎堂主幫我哋手