返回列表 回復 發帖
原帖由 rosas 於 2008-11-6 09:35 發表
全部人干吗这么早就拉哈拉??!!
靚姨,拉哈拉何解
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 zzqq 於 2008-11-6 09:37 發表
everyone.....
早安。。。。
good morning
去吃早歺啦
20000#--20005樓,每位獎金tvb$388888 每人只限领取獎金一次
20000#--20005樓,每位獎金tvb$388888 每人只限领取獎金一次
原帖由 假書僮 於 2008-11-7 21:23 發表
xiaochen 2008-11-8 18:09TVB 388888 元積分轉出
huey23 2008-11-8 18:08TVB 388888 元積分轉出
卡卡龙 2008-11-8 18:08TVB 388888 元積分轉出

各位兄弟姊妹

大家好
原帖由 三贵桂 於 2008-11-9 19:27 發表
今日加入,占个位先。
歡迎你 有無興趣玩 Sport 投注區
原帖由 Geai 於 2008-11-9 19:33 發表
u now dragon head only  
No, i am a 屎桶佬

兄弟幫三位鳳凰大姐大

我好掛住你哋呀!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-9 19:52 發表
他们是不是人间蒸发啦?
I don't know ,食鬆糕
原帖由 huey23 於 2008-11-9 19:55 發表
食鬆糕
什么意思?
呢句係香港嘅口头禅,無咩特別意思。而鬆糕係一種糕點,另有一個名叫馬拉糕,颜色係黄色的,一般酒樓都有的
原帖由 Geai 於 2008-11-9 20:14 發表

I only see cammy in VIP room ja
感激你

現通輯兄弟幫三位鳳凰大姐大

這三位鳳凰大姐大是TVBNOW最靚嘅美女 ,但她們性格非常之 ,如有她們下落,請通知我,簿酬!