返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-12 08:43 發表
早晨咁多位大佬。。。
大大佬早晨
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 Geai 於 2008-11-12 08:46 發表

dragon head   where is ur VC cat ar  
我都想知呀
啦,今晚返夜班
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-12 09:30 發表

靓姐浦头啦。。
更係,夫唱婦隨嘛 哈哈哈,886
morning住持
原帖由 Geai 於 2008-11-13 08:45 發表
u work night shift today ?
係,剛剛收工,今晚返夜班
原帖由 rosas 於 2008-11-13 09:28 發表
喂!!你们有看到这个广告吗?
真的假的??

“網上在家工作,兼職可達 3000 馬幣 (只限馬來西亞居民) “
靚姨,我不知道呀!
原帖由 kakaka1668888 於 2008-11-13 09:37 發表
ccK好內无揾你.還記得曼头老友嗎
你呀!潛水好耐啦!
原帖由 kakaka1668888 於 2008-11-13 09:47 發表
假兄5洗一見面就
嘻嘻,又好似真係重手咗,錫番補數

哈哈

啦,今晚返夜班
原帖由 samhp 於 2008-11-13 17:28 發表
大家好= = 我是來吹水的
歡迎你 哈哈,終於叫到人黎吹水啦! xx517,快啲出黎招呼客人!

這是peter發短訊給我的:

假兄对不起帮不到你忙了,最近我在烦我自己过了年的工作烦恼。
希望你可以赶快把兄弟帮搞得有声有色

各位兄弟姊妹

大家好
原帖由 ni2vana 於 2008-11-14 17:27 發表
老大  好久不见了
呵呵,我天天都在,只係忙於家族事務和發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-14 17:31 發表
假兄,你来啦!
小白兄,有喺度等健兄呀!希望健兄有朝一日會投向你懐抱!呵呵呵