返回列表 回復 發帖
我进来下...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 tiktik_ho 第 3 篇文章

靓女..你好

回應 tiktik_ho 第 8 篇文章

你应该中没到积分呱
原帖由 susanice 於 2008-7-16 04:53 PM 發表

我都整到bo...
等你升级到浪人才~ 允許自定義頭像!
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-18 11:23 PM 發表

我都想讚你隻貓!!好得意!!
竟然..有人攒只猫啊..
只猫..你今晚睡不觉啦...

回應 tiktik_ho 第 55 篇文章

相咋...假架
真人系老婆婆

回應 tiktik_ho 第 57 篇文章

你个问题...严重打击我
竟然叫我人妖

big bro..
原帖由 cck_my 於 2008-7-19 12:01 AM 發表
唔知你仲想唔想做版主嘞?
big bro...
我无端断变咗人妖啊....
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-19 12:11 AM 發表

我諗你係女仔...不過有男人既下體!!
吓..
我系女仔黎...
原帖由 lyw1114hk 於 2008-7-24 02:35 PM 發表
yo   

BATMAN: GOTHAM KNIGHT  好睇  睇左未?
好睇啊..
the dark knight..
tiktik...家下我入咗黎..

不好讲我人妖...
原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-24 06:11 PM 發表

嘩哈哈!....
哈哈拉拉..
原帖由 walala 於 2008-7-24 08:00 PM 發表

晚上我等你。。。。
你地...等么野啊...
原帖由 walala 於 2008-7-24 08:15 PM 發表

等她放学。。。。
边度等啊..