返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2009-3-8 05:27 PM 發表

LITTLE WHITE都無佢咁多肉
he is the only one mah..... a dai lerrr
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 lhy92725 於 2009-3-8 05:27 PM 發表

BBQ啊,我中意啊,不过又悟敢食太多
just stay half an hour for BBQ
原帖由 lhy92725 於 2009-3-8 05:51 PM 發表

姐姐今晚又去街街啊
yes ar.. around 7
原帖由 lhy92725 於 2009-3-8 05:56 PM 發表

真系多节目啦
本来我都想出去食,不过又落毛毛雨,悟想行了
go to dinner arr..

today u dind't cook
原帖由 lhy92725 於 2009-3-8 06:04 PM 發表

悟出去食就煮咯,琴晚有煮多饭,打算炒的,如果出去食就留听晚炒咯
fried rice is better la
原帖由 lhy92725 於 2009-3-8 06:12 PM 發表

都系悟出了,又要换衫,批条瓜整个汤炒饭算啦
换衫is ok..

i prefer go out to hv dinner ..lazy cook

回應 lhy92725 第 4235 篇文章

no need 埋堆 la....
我返咗黎.... 你应该去咗睡觉............ 要小心啊

回應 toyo88 第 4239 篇文章

我回复4237楼的

回應 toyo88 第 4241 篇文章

你老....想笑我啊

回應 toyo88 第 4243 篇文章

你笑自己就等于笑我wor

回應 toyo88 第 4245 篇文章

算啦..  笑人地就好啦.... 洗乜笑自己啊

回應 toyo88 第 4247 篇文章

喊出黎舒服D 咯

回應 toyo88 第 4249 篇文章

不笑就喊咯
原帖由 toyo88 於 2009-3-9 01:27 AM 發表
点解唔笑就要喊??
咁又点解不可以喊啊