返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2009-3-9 02:54 AM 發表

喊咩啊???
讲紧88
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 wk.hoo 第 4255 篇文章

讲我.... 自己不识讲自己嘛

回應 wk.hoo 第 4257 篇文章

够咩...............算啦

回應 wk.hoo 第 4276 篇文章

学你早D睡觉
原帖由 wk.hoo 於 2009-3-10 12:49 PM 發表

你有个恶老鼠仔撑腰。。我边敢喎。。
错啦...口中讲人而自己办不到既人...点撑啊   闪
原帖由 cammy8080 於 2009-3-10 01:05 PM 發表

最多同埋你玩
cammy....吃饭先啦............. 同cck好D....
原帖由 wk.hoo 於 2009-3-10 01:09 PM 發表

好有压力的一句话。。
o...不好意思,给你有压力            咁啊..下次你可以不必咁早睡架啦,通宵看埋日出都可以啊
原帖由 cammy8080 於 2009-3-10 01:05 PM 發表

最多同埋你玩
cammy.. 我又要
原帖由 lhy92725 於 2009-3-10 02:23 PM 發表
姐姐讲得好
多谢支持啊...
原帖由 wk.hoo 於 2009-3-10 02:36 PM 發表

这句仲狠。。 老鼠仔发恶了。。
是啊...咁E+是想看日落啊 差不多有3个钟多咯
原帖由 wk.hoo 於 2009-3-10 02:39 PM 發表

唔好咁喇。。。
甘你有想点啊
原帖由 lhy92725 於 2009-3-10 02:44 PM 發表

悟中意榨菜啊,梅菜都OK喔
要不要加D'酒' 啊
原帖由 lhy92725 於 2009-3-10 02:47 PM 發表

姐姐中意的话,当然加啦,我相信好味好多
"凌晨时分" 加比较好味架......... 留今晚先
原帖由 lhy92725 於 2009-3-10 02:51 PM 發表

无问题啊,我今晚会记住啦
猫鱼妹妹..今晚不啦

就算冇加料..D野是好吃就好吃架啦,不需要麻烦 加咗就变'多余'.....
原帖由 cammy8080 於 2009-3-10 03:18 PM 發表

想要咩呀??
我跟大队