返回列表 回復 發帖
阿金有新目标
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-8-26 02:59 PM 發表

那你可放心了啊.
放心得落咯.....杀手有新目标
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 03:05 PM 發表
不好乱讲吖......... 等下天兄带班天帮兄弟来找我晦气吖........
你都惊啊... 点做杀手啊....
杀手不见咗啊..
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 03:24 PM 發表
我这个杀手是虚有其表za..................
不好又诈诈地地啊... ..金鱼杀手
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 04:59 PM 發表
无吖...............
你签名都改埋啊... 杀手....

回應 CC517 第 286 篇文章

只猫... 不好玩啊.... 今晚训不着...好
来到E度好... ..快D过下个page

回應 dicksonkhan 第 307 篇文章

讲我啊...
天嫂.

同天弟出咗街啊...
天嫂...中秋节快乐
原帖由 CC517 於 2008-9-25 11:37 PM 發表

哈哈, 記得不好再放肥婆相出來嚇人
真爱..不算肥架...
原帖由 真爱难求 於 2008-9-26 10:29 AM 發表

米奇。。你来啦!!
不必和那只猫解释那么多!!!
真爱.. 你今日得闲啦
原帖由 CC517 於 2008-9-26 11:23 AM 發表

我見過她張肥婆相, 在這裡好前的版數了.
你以前都是做过肥猫架..
原帖由 真爱难求 於 2008-9-26 12:03 PM 發表

是啊!!我今天放假!!!
明天就没有那么多时间和你聊天啦!!!
下班回来会很晚!!!!
你一个星期放一次..你好好休息啦