返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-21 11:46 AM 發表

你中意咯。。。我都在你心里面是没地位的人。。你叫咩就是咩咯。。
我不摆你响心架...    摆在脑海里
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 dicksonkhan 第 912 篇文章

小白老鼠.....

回應 bmoon1977 第 913 篇文章

阿金变咗黑人.........

回應 fattyteo 第 914 篇文章

fatty..某扒不在...

回應 bmoon1977 第 1093 篇文章

你是卖凉茶 黑人杀手吃斋啊
心情交流站。。。 伟哥,你今日好心情吗
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 11:42 AM 發表
黑人杀手想从良.... 不做杀手,想做......
做乜啊....
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-23 01:11 PM 發表

普普通通咯。。看个款。。你好开心喎。。
我好多款架..

回應 cammy8080 第 1199 篇文章

我会挂住你架
伟哥..
仲没返到家啊...
我想吃扒
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-27 12:08 PM 發表

哦。。想吃咩扒啊??
E+不想吃啦
原帖由 YUYUME 於 2008-12-27 05:08 PM 發表
冇人要我要
祝福你地...

回應 showstar 第 1294 篇文章

showshow..你好