返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-29 01:08 PM 發表

一來又鬧人啊, 躁狂症啊, 要飲涼茶啦.
现在系人闹我啵.....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-29 01:40 PM 發表
亞婆, 我走了, 今晚 C U.
只猫...出街小心D啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-7-29 02:58 PM 發表
MICKEY
我提早返黎
有D不放心某人...
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:25 PM 發表

边个闹你啊。。你讲我知。。。
我自己恼自己...
原帖由 我很孤独 於 2008-7-29 03:16 PM 發表
各位朋友,我去玩游戏,迟一点再见,
天天玩游戏...
原帖由 我很孤独 於 2008-7-29 03:41 PM 發表

mickeybblim,是咯,因为我还是婴孩,我今年还不到满月,还不到满月的孩子都会玩电脑,你相信吗?
我就不相信了,但是我就不知道你相信吗?我真了要去玩游戏了,各位朋友,等会见! ...
你骗我是老婆婆啊...
看不见..听不到啊..
你要做硬汉我就知道...
原帖由 ddj 於 2008-7-29 04:27 PM 發表
come in sit sit sin
hope u everyday sit sit sin
原帖由 edwin10 於 2008-7-29 05:04 PM 發表

靓靓婆,没帮我看我的档口的。。。
不用怕..有看
原帖由 CC517 於 2008-7-29 05:11 PM 發表

我有啊, 還識了你那邊的令女.
仲好讲...挂住沟女
原帖由 CC517 於 2008-7-29 05:17 PM 發表

日日到, 你不爬帖子, 當我無到了.
我有睇到...
原帖由 edwin10 於 2008-7-29 06:51 PM 發表
有就好。。。谢谢猫猫 n 靓靓。。。miki啊!!!y u go shao lin...join my group ma...
我要看住她...我妹妹来的

原帖由 zionzion 於 2008-7-29 07:05 PM 發表
sorry miki, i gtg now. c u on thursday. the other MICKEY, take good care of her. dun let the cat and other dai lou bully her.
yalor..take care
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-29 07:59 PM 發表
靓姑,太空猫~有无人啊?
你又做么啊..拿住刀仔
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-29 08:11 PM 發表

做么戴眼镜啊靓姑?甘快黎即?
无靓啊.......
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-29 08:14 PM 發表

在我心目中你系最....
不好乱讲啊...只猫会叫你入名册架