返回列表 回復 發帖
帮你熄灯先啦...

听日帮开大闸
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
.....又讲下午返到

回應 tingx2 第 1311 篇文章

迷失咗 出不到..

回應 tingx2 第 1313 篇文章

他打算跟你同类....难为他D 朋友

回應 tingx2 第 1316 篇文章

山猪都是猪的品种
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 06:20 PM 發表

哈哈哈。。唔同的。。我是好矜贵的家猪。
好难找到山猪.............
你舍得返啦咩
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-29 10:31 PM 發表

是啊。。 终于又见到你了。。
有无挂住我架
到咗没啊
新年快乐

原帖由 wk.hoo 於 2009-1-1 09:59 PM 發表

你都一样。。。新年快乐。。
new year kiss
你自己放相...
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-4 03:43 PM 發表

是啊//你喜欢吗??
喜欢张相

回應 wk.hoo 第 1706 篇文章

好危险啊

回應 xinxian 第 1711 篇文章

xinxian... 他们全部去了聚会 不知道几点回来