返回列表 回復 發帖
原帖由 oscarcola 於 2009-2-26 10:28 PM 發表

中5中意
个主演MV就是大东

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 oscarcola 於 2009-2-26 10:30 PM 發表

見到....
得我咋...

回應 oscarcola 第 181 篇文章

是啊..E首真的好听的

回應 oscarcola 第 183 篇文章

你无去股票啊
原帖由 oscarcola 於 2009-2-26 11:01 PM 發表

无吖
都5識玩.....
开住户口就可以玩啦...

回應 oscarcola 第 187 篇文章

E+有1-10号咋..仲没有新的上市公司..所以都好容易玩

回應 oscarcola 第 189 篇文章

开咗户口..就自动给你$$$$$$玩,不过不可以拿出来

回應 oscarcola 第 191 篇文章

http://www1.tvboxnow.com/plugin.php?identifier=stock&module=stock

公仔箱論壇 » 虛擬股市2009 » 要賺錢的都經來....^^ (part 7股市)

http://www1.tvboxnow.com/thread-608332-1-1.html

※股市会一直经营到年尾.
※新加會員必須最少發貼量50帖、最少金錢值150TVB$,才能在股市開戶。
※贈送給新開戶者的資本10萬<-----自动有$$$$$
※不允許從股票帳戶提款。
※不允許存錢入股票帳戶。
原帖由 oscarcola 於 2009-2-27 01:13 PM 發表

开左
你今日买咩股啊..
原帖由 oscarcola 於 2009-2-27 09:54 PM 發表

5係好記得
噢...

你记得今晚2 am去买2号

回應 angelang 第 308 篇文章

可以加入吗
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 12:41 AM 發表

可以丫
你的angel会不会呷醋啊
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 12:40 AM 發表

.......
咁2點訓lo....ok?
好心你啦..E+去睡啦
原帖由 angelang 於 2009-2-28 12:44 AM 發表

唔會   
你好好人啊
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 12:47 AM 發表

訓5着ㄚ......
你今日不是假期吗