返回列表 回復 發帖
:onion18: 早晨~

回復 #1050 engchang 的帖子

好耐无见你咯

回復 #1051 posman 的帖子

踩你既头

回復 #1057 posman 的帖子

谁叫你说踩场啊。。

回復 #1060 posman 的帖子

得得得:019:
但系我知道你唔会挂住我既啦。。
唔好tam我开心

回復 #1059 engchang 的帖子

忘记了..呵呵
只是比较少灌水
好像几天没看到你了咯:019:
原帖由 posman 於 2007-12-15 09:36 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3984562&ptid=200958][/url]
没骗你啊~~真是有点挂着你!!你好久没同我谈天咯~~:onion03:
系咩?
哈哈..甘啊..多谢挂念我咯:014::014:
因为好少蒲呢度jor
昨日考试嘛
原帖由 engchang 於 2007-12-15 09:37 AM 發表

arr ha 很忙嗎????
我每天都在這裡啊
是我幾天沒看到你才對吧?????????????
哦哦哦
不会啦...最近乖..少灌水
因为可能我在的时候你在睡觉咯

考一日jek..考晒咯
但系..第二张paper难,无想象中容易
呢次惨咯..希望会pass就够了:019:
明年一月sem3咯..时间过得真系快:onion05:

回復 #1073 posman 的帖子

diploma in accounting咯..
希望快点毕业:014:
原帖由 engchang 於 2007-12-15 09:58 AM 發表

放心:onion31: 你一定pass的啦
engchang...多谢晒你..
希望如此咯...

你仲唔训啊??我要去食野咯:onion05:
原帖由 posman 於 2007-12-15 09:58 AM 發表

LCCA or LCCI

你米好厉害同人计算!!下次派你出来讲下数先~~
我拿过LCCI,但系只pass两张
...提起我既伤心事
而家拿diploma in accounting啦..唔系LCCI黎既
算你既头..我只系钟意数目字,但系唔系钟意同人地斤斤计较:onion03:
原帖由 engchang 於 2007-12-15 10:06 AM 發表

:sleeps::sleeps::sleeps:美梦咯

回復 #1087 jeff_9590 的帖子

你好...哪里人?