返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-17 12:03 PM 發表
多谢你既欢迎啊!
来一起吹水的就是朋友架啦。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-17 11:31 PM 發表
我來自香港~~你呢
我来自喵喵的心。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-11 12:05 PM 發表 你甘都得啊????
噢。。他地讲紧D儿童不宜的野。。你咪学呀。。:onion31:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-13 01:21 PM 發表

我都想知道点解咯~~

系有时上到,有时上唔到~~烦S人啦!
哦。。个个人都有遇到这钟问题咯。。唔止你一个。。。:019:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-14 09:14 AM 發表

但系都终于俾我上到咯~~~
咁就好啦。。开心吗??
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-16 11:40 AM 發表
:019: 我怕系D烦人,所以我就顺手将你删左
吓。。咁唔知我有没给你删除左呢???:019:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-16 11:45 AM 發表

:014: 你就无咯~~但系~~~~~~有D人就好难讲啦~
噢。。喵喵对我真系好呀。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-17 09:13 AM 發表

靓仔叔叔~~~~~~你都黎左啊!!

几时得闲黎坐下,饮下茶先走啊???
哈。。哈。。我都来撑下你个场先。。。
讲紧咩呀??
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 11:16 AM 發表

唔知啵。。
爽就知。。
哈。。哈。。阿大你又在度呃女仔啊。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 01:49 PM 發表
哈哈,佢唔细架啦。。。
哈。。哈。。讲来听下好喎。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 01:50 PM 發表

好啊。。我钟意啊。。。:014:
哦。。阿大。。你钟意玩这家野架。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-20 08:11 AM 發表

好喇~我今日就早早黎温你~~:onion05:
哈。。哈。。老三。。你又在度呃女仔啊。。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-20 02:20 PM 發表

搞搞震??!!!
哈。。哈。搞到出刀仔喎。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 11:12 AM 發表

入黎炸场????未S过啊!
噢。。你唔知我地的阿大傻架。。。