返回列表 回復 發帖
哇... 暂时心弦以5票领先啊... 各位,来啦,投你们喜欢的人一票...
bmoon1977 發表於 2009-6-26 07:21 PM
我都有投金仔你一票啊。。
哦... 你没投给自己吗? 好感动... 你是第一位投给我的人...
bmoon1977 發表於 2009-6-26 07:26 PM
是啊。。咁你要以身相许吗?
那我洗干净个菊花等你...
bmoon1977 發表於 2009-6-26 07:32 PM
哦。。咁记得带埋oil喎。。唔是j就会好dry架了。。
原来潜水二哥搞gay ka....真的跌眼镜了。。。
ForeverEver 發表於 2009-6-26 07:36 PM
唔是啊。。是为了见到你。。。
为了见到我就要跟金哥哥以身相许??
ForeverEver 發表於 2009-6-26 07:44 PM
我惊他攻击你。。唯有牺牲我自己来保护你咯。。
做么嘞??
ForeverEver 發表於 2009-6-27 12:53 PM
嘿嘿嘿。。。阿大会投边个呢。。唔知同我心目中的答案有没出入呢???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
那你心目中的答案是什么呢??
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:15 PM
嘿嘿。。。同我一样。。唔投自己。。。旨在参与。。
会不会投给我呢?? 第四票。。但是不要烧的
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:20 PM
咁你点的啊??你唔讲。。我唔知的喎。。
永远有参加么?我悟知嘅
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:22 PM
永远靓女的相。。已经深深的刻在我的脑海了。。永远的第一。。。
讲什么??
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:24 PM
我意思是要怎样俾你。。你唔讲我唔知的喎。。
二哥几时闪出黎架
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:23 PM
哈哈。。四人帮没人在度。。。咁我就要出现咯。。
一野伸返佢落去
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:27 PM
唔使了。。我自己潜番落去咯。。。你既然唔想见到我。。。
乱讲 你真的很客气。。每次看到我都这样讲。。不怕得罪有参加的人啊??
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:27 PM
嘿嘿。。咁你需要我揾人来证明我讲的是真话吗??
要大力点哦。。不然推不下去
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:30 PM
是咯。。需要的话。。可以揸架车撞比较好。。
你悟舍得嘅
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:34 PM
而家就去。。拜拜。。