返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-2 11:05 AM 發表

你从来都冇講過真話喔!
唉。。讲真话你又唔信。。讲假话的你就信。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-3 03:35 PM 發表
咦....?点解今天没人吹水的...?
唉。。你以为个个人日日都咁得闲的咩。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 11:58 AM 發表
囡囡你都好多日无上黎喇~搞到个帖沉晒底......
快D现身喇~我地个个都挂住你架....
哈。。哈。。她可能已经堕落在爱河中喇。。等她醒个阵就会浦头架喇。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 12:06 PM 發表

甘我地唯有默默甘祝福他喇.....
不如,先超度喇。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-10 02:16 PM 發表
甘快又堕入爱河?
哦。。有需要咪要快咯。。。:014:
原帖由 vwwo 於 2008-6-10 02:54 PM 發表

唔通真系甘饿?
哈。。哈。。。靓姐的马 个个都咁饿架喇。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-10 03:01 PM 發表

你烧埋我果叠!!!!!
噢。。噢。。哦。。靓姐。。你拿野对我。。。嚄。。也咩嗲。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-11 12:25 AM 發表
哈哈哈... 在这里看到大家有点废废的,真的连平时的烦恼都暂时忘掉了。:onion14:
哈。。哈。。就是有烦恼才来到这度吹水。。废下。个人都会开心番喇。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-11 02:58 PM 發表
halo... 喵喵... 你好吗?

hoo兄,&大家都好吗?
哈。。哈。。几好喇。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-12 03:34 PM 發表
做什么大汗夹小汗,好热啊...?
哈。。哈。。何止热啊。。。直头火上头个只。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-12 04:33 PM 發表

你唔出下他??!!
不如。。你帮我出喇。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-12 09:47 PM 發表
找喵喵帮你咯..... 哈哈...
哦。。是喎。。。好提议喎。。老兄。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-17 11:00 PM 發表
:014: :014: :014: 好多谢大家甘帮我睇场啊!!!

最近我地呢边好难上到黎,所以都比较少上.

要等一段时间先得啦:019:
噢。。噢。。挂到我的心肝都烂咯。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-18 09:34 AM 發表

废皇哥哥~~~~~~~~~``我都好挂住你啊!!
噢。。噢。。。喵喵。。唔讲野先。。来番个先。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-18 11:45 AM 發表

唔使咁热情啩??唔似你性格喔
哦。。以前我咁对你。。是。。是我为左引起你的注意嘛。。。