返回列表 回復 發帖
原帖由 真爱难求 於 2008-8-16 01:48 PM 發表
送首歌给你听。。。。。
   ~~想太多~~李玖哲
      你笑着说他是朋友
       但你眼中太温柔
      我的不安那么沉重
         只有你不懂
      他霸占了你的心中
         属于我的角落
    所以你说我们不是你和我
  ...
点样啊。。今日心情好吗??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 真爱难求 於 2008-8-16 01:58 PM 發表
好很多咯!谢谢你。。。
哦。。。咁好口。。唔是叫我做傻老的咩。。。
原帖由 真爱难求 於 2008-8-16 02:16 PM 發表
你喜欢我叫你傻佬。。。
傻佬。。傻佬。。傻佬。。
哈。。哈。。咁才是你啊。。好咯。。没事咯。。。
嘿嘿嘿。。嘿嘿嘿。。闪一闪。。。
返黎咯
真爱难求 發表於 2010-1-23 01:06 PM
傻婆。。好耐没见了。。
傻佬。。。你好嗎??
真爱难求 發表於 2010-1-23 01:25 PM
未死得。。还好。。我闪了。。拜。。。。
boss你次次都系用呢招黎按摩
真爱难求 發表於 2010-6-20 11:26 PM
傻婆。。下次我上怡保的话,我揾你。。你带我周围行。可以吗??
傻佬,你幾時上黎啊?叫埋啊HUI吖。。。我星期二休息架!!
你黎之前俾個電話我先,我安排下。。。ok??
真爱难求 發表於 2010-6-21 11:24 PM
星期日20号个日咯。。
你玩嘢吖。。家陣幾號啊??
真爱难求 發表於 2010-6-22 12:36 PM
我都写明是下次咯。。你没睇清楚的咩??
上黎怡保都冇黎我間餐館食嘢。。。
真爱难求 發表於 2010-6-22 12:39 PM
我唔知点去咯。。我去到都是四围咁荡架。。
底你死。。。
去玩无叫埋我。。。
dream1972 發表於 2010-6-22 02:38 PM
下次先咯。。
受唔起啊,叫我晴晴得啦。。。
情人節快樂
真爱难求 發表於 2011-2-14 11:19 AM
傻婆。。。。今晚去边度失身啊???
呢个节目都相当好,悟使同人逼兼呃钱
lhy92725 發表於 2011-2-14 11:56 AM
是咯。。在屋企搞都一样的咯。。。。。