返回列表 回復 發帖
原帖由 fattyteo 於 2008-12-16 10:24 PM 發表

晚餐,也要吃一点点呀~~
哈。哈。。要减肥就要忍受了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-16 10:25 PM 發表

哈哈。。。没办法咯。。。人家喜欢摆你上台啊。。。

那你就自己偷偷爬下来咯。。。。
走不了啊。。我走的话。。死得更加惨。。
原帖由 fattyteo 於 2008-12-16 10:28 PM 發表

不要减的太极端噢~~我也是在减着咯~~
哈。哈。我会架啦。。我有做运动。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-16 10:30 PM 發表

被定中咯。。跑不掉啊。。。
那就隐形咯。。。
咁我的电话就会俾他到call到爆了。。
原帖由 fattyteo 於 2008-12-16 10:34 PM 發表

哈哈哈~~那就好咯~~我们一起加油噢~~
是啊。。咁就看边个减肥成功先啦。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-16 10:37 PM 發表

哦。。。原来你们都有电话号码啊。。。

那就潜水也帮不到你咯。。。。哈哈。。。。
是啊。。仲有几个知道我的车牌号码啊。。 真是走唔甩啊。。
原帖由 fattyteo 於 2008-12-16 10:48 PM 發表

我计划今年减 的 kg来不及了咯~~
哈。。哈。。有志者事竟成的。。努力D。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-16 10:49 PM 發表
大家好我是第一次来的
哦。。欢迎你。。你是叫龟??
原帖由 蓝云 於 2008-12-16 10:52 PM 發表

哈哈。。那有没有人知道你的地址啊。。。

小心被放炸弹啊。。。。
哈。哈。。咁就没。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-16 10:56 PM 發表

我揾紧他的藏身地点。。
哈。哈。。你地慢慢揾啦。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-16 10:57 PM 發表
是啊是啊~~黎支持老二
牙牙。。你来啦。。唔知点解每次见到你都会开心。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-16 11:00 PM 發表

哈哈哈。。没得咁的事。。准备都准备原子弹啦。。
你想死啊。。你讲。。想点死。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-16 11:12 PM 發表
唔知定扮唔知啊。。。
哈。哈。。你咪咁讲出我心声啦。。我怕丑架。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-16 11:15 PM 發表
老二。。。蓝云闪一下。。。迟点再回来咯。。。
哦。。等你回来啊。。。
原帖由 fattyteo 於 2008-12-16 11:11 PM 發表

哈哈哈~~是咯~~要开始规划明年的时间表了咯~~
哦。。做咩唔而家开始啊。。。你一拖就会唔去做架啦。。