返回列表 回復 發帖
原帖由 turtle_89 於 2008-12-16 11:12 PM 發表

我叫笨龟
哦。。叫你龟龟可以吗??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-16 11:17 PM 發表

我没想死。。
你会被人搞死。。。
哈。。哈。。我惊啊。。我惊你地搞我唔死喎。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-16 11:23 PM 發表
幾廿歲人仲怕咩羞姐
已经没20几了。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-16 11:26 PM 發表
三十幾歲囉
就是咯。。年华老去了。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-16 11:26 PM 發表

可以啊
少掉一个“笨”字我更高兴
就是咯。。人没一个是笨的。。只是有懒没笨的人。。你都唔可以讲自己笨。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-16 11:41 PM 發表
有男人味
哦。。你咁的年纪的唔是好讨厌我D咁的年纪的老男人的咩??
原帖由 fattyteo 於 2008-12-16 11:27 PM 發表

哦~~我开始习惯要有规划,才做的咯~~之前,我只是做下停下咯~~
这次要做好一年的咯~~
哈。哈。。咁你就真是要狠心的去实行了。。
原帖由 fattyteo 於 2008-12-16 11:30 PM 發表
wk.hoo,我要下线了~~晚安噢~~
噢。。好。。拜拜。。明天见了。。晚安
原帖由 turtle_89 於 2008-12-16 11:44 PM 發表

朋友改的,因为我的样子笨笨的
哈。哈。。咁你可以接受你这个花名吗??
原帖由 YUYUME 於 2008-12-16 11:44 PM 發表
我反而憎D十幾歲既男仔
哦??点解啊??是唔是你觉得他地好幼稚??
原帖由 nonamechar 於 2008-12-16 11:46 PM 發表
sad
sad
sad
噢噢。。你咪咁留言啊。。会俾人扣分架。。

下次咪咁啊。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-16 11:49 PM 發表

阻止不来,嘴巴生在人家的脸上,控制不到
所以只好认命
哈。哈。。咁你就要反映俾他地知道你唔喜欢了。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-16 11:48 PM 發表
搞掂啦~
哦哦。。你咁快手啊。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-16 11:59 PM 發表

你好啊。。。我都是四人帮的啊。。。。
我。。未是四人帮的。。
哈。哈。。各位好啊。。我回来了。。