返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-22 10:49 AM 發表
系咪昨日吃错野。。。:024:
唔系呀。。阿大。。月尾啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-22 12:22 PM 發表
哦。。系啵。。
哈。。哈。。阿大就是阿大。话头醒尾。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-22 12:35 PM 發表
:024: :024: :024: 你地两个唔好乱讲野啊
吓??!!没喎。。我地讲的野。。老师同书都有教的喎。。。:019:
原帖由 walala 於 2008-4-23 08:43 PM 發表

老二有知识哦。。。
老四。。。我。。我。。我有读过书架。。。:019:
原帖由 天使_琪 於 2008-4-23 09:37 PM 發表
进来看看咯:onion05:
噢。。噢。。噢。。天使琪,你去左边呀??咁耐没返来。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-27 05:42 PM 發表
囡囡你还好吗?有无人虾你呀?
有都是得你会虾她。。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-27 06:52 PM 發表 好兄弟................
哈。。哈。。做兄弟的唔驶咁客气喎。。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-27 07:03 PM 發表

系喇~!你无搞股市咩??去支持下"四人集团"呀~~
哈。。哈。。我没去玩喎。。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-27 07:46 PM 發表

我知你都系股市杀手黎既~!
哈。。哈。。她重钟意杀D青头仔架。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-27 10:32 PM 發表

甘我米好危险
哈。。哈。。青你就没啦。。黑的你就有。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-27 10:36 PM 發表

甘又未黑....
哈。。哈。。唔通。。无能。。。为力左。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-27 10:47 PM 發表

2哥lo~~
你讲啦。。我重是粉红色架。。
原帖由 vwwo 於 2008-4-27 10:59 PM 發表

我惊我老花,用放大镜都睇唔清啊~~~~
唉。。行开一下就讲成咁。。:019:
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 12:59 AM 發表

好似话系咸鱼仔讲先架!!
超。。够用就得咯。。:onion31:
原帖由 vwwo 於 2008-4-27 11:31 PM 發表

拒果件都好似话几够分量架!!!
唉。。靓姐。。咪乱讲野啦。。