返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-18 12:38 PM 發表

哈哈。。刚刚去完入黎呢度。。
哦。。入得开心吗??爽唔爽快啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-18 12:45 PM 發表
你们吃饱了吗?
减紧肥。。没吃啊。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-18 01:28 PM 發表

哈哈。。好逼嚄。。。
嘿。。嘿。。有搽D油才入吗?
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-18 01:29 PM 發表

嗮唔嗮啊。。
唉。。没法子咯。。追唔到女仔。。惟有咁咯。。
原帖由 ngls 於 2008-12-18 01:33 PM 發表

吃完回来了。。。。现在在吃蛇。。。。。
哈。哈。咁开心啊。。你就好啦。。。
原帖由 killing 於 2008-12-18 08:18 PM 發表
有人在吗?
我来打扰了
有啊。。刚刚回到。。。
原帖由 baby_leopard 於 2008-12-18 09:30 PM 發表
今天不快樂
哦。。唔快乐??咁你可以讲你的唔快乐的事情来看看吗??
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 09:33 PM 發表
阿2222222222222222222222222222222222222
bebe ........................................我仲以为你忘记我了。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 09:45 PM 發表

我無忘记你......我仲好掛住老3333333333333333333333333333333333333呀.....

我成日都撞唔到佢
是啊。。。我都是撞唔到他。。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 09:46 PM 發表
老二你好啊~
牙牙。。吃咗饭未啊??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-18 09:49 PM 發表
大家吃饱了吗?老二,你又减肥啊?
哈。。哈。。是啊。。。没吃啊。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 09:56 PM 發表
剛剛食左啦
哈。哈。笑到咁开心。。一定吃好多了。。
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 09:57 PM 發表
我闪喇....BYE阿222222222222222222222222222222222222
哦。。bebe。。你多D休息啦。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-18 09:57 PM 發表
我也学你啦!好幸福啊!
噢。。。真唔真啊。。你忍唔忍到口啊。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-18 10:11 PM 發表
最多喝杯neslo咯!
哈。哈。咁高热量。。