返回列表 回復 發帖
原帖由 killing 於 2008-12-18 10:13 PM 發表
二哥,你好
哈。哈。。杀手哥哥。。。你好。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:16 PM 發表
係啊..好飽
咁就好咯。。唔使吃埋D没益的零食。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-18 10:18 PM 發表
不要紧啦!那时我的最爱啊!
咁又是。。你有做运动应该没问题咯。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-18 10:24 PM 發表

老2,你减肥吖?!
200kg罢了嘛,很胖meh?  
哈。哈。。猫乸。。你的攻击对我没用的。。你没洗衫啊??
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:24 PM 發表
是啊...唔健康
咁就唔好吃咁多了。。你个度有咁多嘢吃。。是但揾一间嘢吃就可以咯。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-18 10:25 PM 發表
最近又没有啦!大家都在忙工作,休息几个月!
哦。。咁讲就是没咯。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:33 PM 發表
我聽日christmas party...影D相比你睇
噢噢噢。。。有没影到你的样架。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:35 PM 發表
有嫁..haha...好樣衰嫁睇之前準備膠袋
哦。唔觉得喎。。我在facebook个度看到你D相。。几靓女喎。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-18 10:35 PM 發表
衰猫又不要早上跑步!
哈。哈。。看它的衰样就知道是个烂睡的猫乸咯。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:39 PM 發表
你facebook叫咩名
哈。哈。你已经add咗我了。。你唔知架。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:43 PM 發表
睇到啦....果張影到好樣衰
你讲样衰个条茂利。。应该是我了。。 是8年前影的。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:47 PM 發表
唔係話你啊
哦。。讲边个啊??
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:50 PM 發表
話我囉...都睇唔到你張相
哈。哈。你张相唔会样衰啊。。再大D就追死D男仔架啦。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:54 PM 發表
大個再講
哈。哈。。唔使大个啦。。多一年咁就可以了。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-18 10:58 PM 發表
早上才是最佳时刻去跑步啊!
黄昏跑都唔错架。。。