返回列表 回復 發帖
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 10:58 PM 發表
算啦算啦....靚有鬼用咩
哈。哈。。唔讲唔讲啦。。唔好咁的样啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-18 11:06 PM 發表
沖個靚涼先
哦。。。咁拜拜啦。。我都要去睡了。。 明晚见。。
回来了。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-19 09:58 PM 發表
haloo~~老二
牙牙。。。 哈。哈。个头像是边个来架??
原帖由 raytian 於 2008-12-19 09:59 PM 發表

你回来啦~~废兄...
噢。。耐没见都唔使出刀仔架。。。
原帖由 raytian 於 2008-12-19 10:22 PM 發表

太久没见你了...看来我也要像你那样529457沉水..
哈。哈。。耐耐潜一潜水都唔错架。。我迟D可能又去潜。。。
原帖由 raytian 於 2008-12-19 10:27 PM 發表

''我跟你比...看谁沉最久...
哈。。哈。。我上次已经潜好耐了。。这一次要在度玩够才去潜。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-19 10:29 PM 發表
老師啊
哈。。哈。。因咩事放他张相上来啊??
原帖由 YUYUME 於 2008-12-19 10:36 PM 發表
勁~比你估到~
噢噢。。。是真的吗???
原帖由 YUYUME 於 2008-12-19 10:55 PM 發表
是啊~~HAHA
哈。哈。。你看得上的。。应该都唔差。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-20 01:57 PM 發表
来毛利2哥的场玩玩......
嘿嘿嘿。。好番啦。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-20 08:34 PM 發表
老二HALOO~~
牙牙。。。 挂住你啊。。
原帖由 xinxian 於 2008-12-20 09:38 AM 發表
最近的心情大起大落~
我会让自己尽快恢复平静的了~
心弦很感谢阿辉的关心~
心弦会加油的~
哦。。会唔会是你身边的人影响到啊??
原帖由 tingx2 於 2008-12-20 09:32 AM 發表
二哥好出来玩了啵
哦。。已经来了。。但是,你都没在度。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-20 10:05 AM 發表
肥猪身痕了。。
嘿嘿嘿。。。阿大。。它是欲火烧身啊。。