返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-12-3 10:40 PM 發表

你问它大第子啦!你们那么熟...:onion14:
哦。。有机会先啦。。
原帖由 posman 於 2007-12-3 10:54 PM 發表

他就快出现ga啦!
甘你都知。。甘你看到他。你咪问下他囖。。
原帖由 shiningblue 於 2007-12-3 11:06 PM 發表
男人不色~女人不爱..所以男人都是AV爱好者
唔。。讲的好。。同我有共鸣喎。。。

多D来吹水喎。。哥仔。
原帖由 danny仔 於 2007-12-4 04:52 PM 發表

我迟来了, sorry

我吾咸湿架,要多的成人质料就来我的成人4仔吹水区啦
你不咸湿边个咸湿啊。。。
原帖由 posman 於 2007-12-4 08:06 PM 發表

阿大,你不好下下踢爆啦!留番D面给DANNY啦!:onion31: (等下他不借AV给我们啊!):024:
吓。。你的AV都系在他果度来架。 。我顶你。。你又不早D响。。。:019:
原帖由 Niccole 於 2007-12-5 02:33 AM 發表
男人真好色
这可是男人无可否认的铁一般的事实喎。。。哈。。哈
嘿。。嘿。。海底捞番来的帖。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 02:49 PM 發表
男性系吾系AV爱好者呢????--->系
嘿。嘿。。咁阿嫂你又是唔是啊??
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 02:59 PM 發表

um...i'm not 愛好者~~but sometimes 都想睇咸濕片見識吓
哦。。见识啊。。定是学习啊??
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 03:01 PM 發表
二哥你個樣呢???
哦。咁样衰。。唔想吓到人。。就收埋咯。。
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 03:03 PM 發表

both la你個post 放d出黎分享吓la~~~唔好只問意見la
嘿。。嘿。。我都是想知道你地女仔看个阵,是唔是都同男仔念的野一样咯。。
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 03:14 PM 發表

男仔念??野ga???
哦。。开心的的野。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-22 06:16 PM 發表
2哥... 我的电脑收藏很多阿.....
哦。。亚洲的定是欧美架??