返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 04:52 PM 發表
洗嚄专家....
哈。哈。。咁几时开工啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 04:53 PM 發表
讲起来... 很想打边炉....
哦。。揾日我地几个去打边炉。。正唔正啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 04:53 PM 發表
讲起来... 很想打边炉....
噢噢噢。。真是吗???咁我地约几个去。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-23 08:01 PM 發表
大家晚上好
噢噢。。龟龟。。几日没见你来了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:07 PM 發表
好呀.... 这个星期啦....
这个星期日。。我入森林。。。 下个星期日啦。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:07 PM 發表
有人给我洗就开工咯.....
嘿嘿。。。你都没公开你有帮人洗嚄。。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-23 08:12 PM 發表

我都不知道我在忙些什么
哈。哈。。咁你真是好忙喎。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:14 PM 發表
呵呵... 我都整回首摇滚来听先...
噢噢噢噢。。我顶。。是korn啊。。。 正啊。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-23 08:16 PM 發表

是的,我是忙着发呆
哈。哈。。你是读紧书吗??定是一件做紧嘢了。。
嘿,黑。。金仔。。这首正。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:21 PM 發表
入山过夜吗...?
是啊。。你要唔要啊。。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-23 08:23 PM 發表

放紧假。。。。
哈。哈。。咁唔怪的你会发呆啦。。你没出去玩咩??除去行下好D的。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:23 PM 發表
咦... 2哥识货啊... 我最喜欢这首blind...
哈。哈。班友仲有好多首正嘢架。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:28 PM 發表
几时回来....? 星期1做工leh.....
星期一中午。。。哈。哈。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-23 08:36 PM 發表

没有,整天关在家里已经发霉和生蜘蛛网了
哦。。做咩唔出去行下喎。。至少唔使你而家咁闷咯。。