返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:43 PM 發表
是呀.... 像在想起来都有点伤心... 我的店上次给人爆,有个cd book很美的。里面都是heavy metal 的 band,不见了...............
唉。。我搬屋个阵。。都唔见咗好多。。。有D已经揾唔番了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:44 PM 發表
那就下次咯... 我要收挡去看书... 明天再聊... 下个星期打边炉....
噢噢。。。好啊。。。咁听日见啦。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-23 08:46 PM 發表

没地方去。。。。。
周围行咯。。唔使有目标的。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-12-23 08:45 PM 發表

你进那座山哦!
唔知。。朋友带路。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:49 PM 發表
临走在听回首... limb bizkit 的 hot dog先啦....
噢噢噢噢。。。又来首劲嘢。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-12-23 08:49 PM 發表

你去了下次告诉我。
好啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 08:50 PM 發表
是呀.... 有些是绝版来的.....

再见啦2哥... 好伤心啊... 我的cd......
哈。哈。。使唔使咁啊。。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-23 08:54 PM 發表

我附近都没地方可以去,而且我是一个路痴
哈。。哈。。有的士。。你惊咩啊。。
原帖由 turtle_89 於 2008-12-23 09:09 PM 發表

谢谢陪我聊天。。。
我要睡了,晚安~
哦。。咁早睡???你住在边度架??
原帖由 YUYUME 於 2008-12-23 09:51 PM 發表
OK la...幾好聽
加上又几靓女。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-23 10:07 PM 發表
加上又幾性感
噢。。这样就。。。
原帖由 lun678 於 2008-12-23 10:15 PM 發表
哈哈,我又来啦~~~~~
一定要来吹吹水~~~~~
哦。。欢迎。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-23 11:04 PM 發表
就咩啊...
哈。。哈。。是没咩说服力咯。。
原帖由 cammy8080 於 2008-12-24 08:54 AM 發表
阿222222222222222222222222222222222......MERRY CHRISTMAS
be..............................................................be.圣诞快乐。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-24 08:57 AM 發表
啊2早晨。。。
哈。哈。。阿大。。今晚有去失身吗???