返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 06:44 PM 發表

系呀 ,如果再唔好要看过一次医生啦
我看你都是去看多次好。。:onion31:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 11:02 PM 發表

有呀~~你係度嗎:014:
有啊。。见到你我才舍的去睡架。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-16 03:55 AM 發表

我都要瞓啦~~早抖:sleeps:
哦。。喵喵去睡左喇。。咁我今晚才来喇。。。:onion05:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-17 11:54 PM 發表

你來啦~今晚要早睡
喵喵。。我都陪你早睡。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-21 06:41 PM 發表

小 juju,我们又见面啦
哈。。哈。。又遇到夜夜喎。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-4-19 11:49 PM 發表

我返來啦:onion14:
噢。。猫猫。。唔得啦。。点都要整番野先讲。。
原帖由 wwinglin 於 2008-4-21 01:22 AM 發表

OH~~你同wk.hoo~~  
哈。。哈,,猫猫你的魅力令我忍唔住呀。。
原帖由 wwinglin 於 2008-4-21 11:33 PM 發表
哈~~哈~~喵喵可以去大馬同新加坡探親啦
哦。。几时呀。。
原帖由 wwinglin 於 2008-4-23 02:57 AM 發表

即是那裡~~我唔識架, 我只係知kl, 馬六甲, 賓城,怡保
哈。。哈我是在kl喎。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-4-25 12:31 AM 發表

我會在kl留一晚
哦。。咁你几时来喎。。
原帖由 wwinglin 於 2008-4-30 11:52 PM 發表

好呀~~我去玩啦~~:onion05:
噢。。次次见到喵喵都忍唔住。。

回復 #2668 toyo88 的帖子

我这种叫不区小节。。你唔明架啦。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-2 03:43 PM 發表

哗~~~甘开心呀?!!
她就开心咯。。我地在度开紧工呀。。。:019:
原帖由 toyo88 於 2008-5-2 10:48 PM 發表

够用果时,又_唔够人多
唉。。够用就开心了。。至少唔使同人借。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-2 10:58 PM 發表

讲个借字,我又
算啦。。过去的野就唔好提啦。。。