返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 07:12 PM 發表

哦。。甘我自我掌嘴!!
唉。。咁又唔驶。。下次咪啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-4-28 10:52 PM 發表
肥仔杰,咸鱼仔话你系得“三分钟”啧!!
哈。。哈。。我唔介意喎。。:014:
原帖由 vwwo 於 2008-5-2 10:42 PM 發表

哦。。。。三分钟先生!!
哈。。哈。。这D野唔使同人讲的。。顶得几耐自己知。。
我来顶一顶先。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 01:30 PM 發表
好耐无见啦!!靓女姐姐,最近几好吗??
你番来喇。。。去左边呀??
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 01:46 PM 發表

:onion05: :onion05: :onion05: 冇去边度啊!!

不過自己想冷静下皆!!
噢`。。唔开心的事过左去就算喇。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-12 01:54 PM 發表
啊2,昨晚赢咗很多哦。。。
哈。。哈。。是啊。。赢到我笑呀。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 02:03 PM 發表

如果可以甘易忘记,就唔使冷静啦!

不过我相信最后会无事~~~
咁又是。。算啦。。你没野就好了。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 02:42 PM 發表
:014: :014: :014: 好多谢,废皇哥哥,关心啊!

你又点啊??
哈。。哈。。几好咯。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 04:50 PM 發表

有幾好啊??仲有冇~~~~~~~~~~~~~~~咩咩先???
哈。。哈。。好到有时间挂住你。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 05:25 PM 發表

废皇哥哥~~~~学識,撩女仔喔!
哈。。哈。。跟你学到少少野咯。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 05:35 PM 發表

拒一路黎都识架,系响度扮猪食老虎啫!
喂。。。靓姐。。你咁讲野。。想害我嘛。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 05:46 PM 發表 :014: :014: :014: 乜你有跟我学过咩?要收教学费喔!
爱。。讲钱就失感情咯。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 06:04 PM 發表
:014: :014: :014:  叔叔,你觉唔觉得你自己,好自大啊???
何止自大呀。。直头厚颜无耻个只咯。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 06:10 PM 發表

连二佬你都甘讲既话......我知点做既喇.......
哈。。哈。。你又在度扮野喇。。。