返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-12-25 01:51 AM 發表
平安夜来老二撑下。。。
噢噢。。昨夜有没失身啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 walala 於 2008-12-25 12:19 PM 發表

没身给我失。。。。
嘿嘿嘿。。定是D女仔迷奸咗你。。
原帖由 walala 於 2008-12-25 12:25 PM 發表

怪不得今天没力了。。。
哈。哈。。没力没相干啊。。有没少咗D嘢才得人惊啊。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-25 12:28 PM 發表
昨晚怎么不出来一起快乐呢?
哈。哈。没我出现。。你地一样可以好开心的。 。何况,我今日又有开工。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-25 05:37 PM 發表

没你没快乐。。。
唯有系其他人身上揾快乐。。。
嘿嘿嘿。。。原来你要我才有快乐。
原帖由 toyo88 於 2008-12-25 07:06 PM 發表

奸我喇......
揾的孟家里奸你啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-25 11:26 PM 發表

咪就是。。 没你的痛苦。。我快乐唔到。。
嘿嘿。。原来你中意个味架。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-26 09:09 AM 發表
啊2早晨。。
阿大。。午安啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-26 11:28 AM 發表
2哥... 你好,这个星期日要喝喜酒。没跟你们打便炉了.....
唔是这个星期日喎。。。是下个星期日啊。。1月4号喎。。
原帖由 manyiu 於 2008-12-26 09:12 AM 發表
輝哥, 2 哥, 豬豬, Merry Christmas & Happy New Year!
哈。哈。。你都一样咁快乐啦。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-26 12:24 PM 發表
仲没返到家啊...
回到了。。这阵子会比较迟回到。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-26 12:38 PM 發表

啊2吃咗未。。?
没啊。。10几才吃。。一阵就去睡。。应该唔会吃咯。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-26 12:42 PM 發表

吃少少才训啦。。
唔了。。懒出去买。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-26 01:17 PM 發表
不要那么懒惰啦!
没法子啦。。我这度没咩熟食的店。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-26 01:54 PM 發表
呵呵... 还痹紧... 未闪kek...
咁你家阵来唔来到啊。。是你讲要打边炉架。。