返回列表 回復 發帖
回来自己的场超一超。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 08:50 PM 發表
精神没啊???
可以玩没啊???
几时有得玩啊???
哦。。唔好呱。。
原帖由 toyo88 於 2008-12-30 09:20 PM 發表

你地都唔陪我玩.................
嘿嘿。。阿三。。猪猪已经俾紧机会你的。。把握机会咯。。
嘿嘿嘿。。这首正啊。。

人性的一面      
原帖由 YUYUME 於 2008-12-30 10:45 PM 發表
老二在`嗎
在度啊。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-31 09:16 AM 發表
老2又失踪。。?
嘿嘿嘿黑。。。阿大。。你想我失踪啊??
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 10:22 AM 發表
二哥,二哥。。genki das ka??

嘿嘿嘿嘿嘿。。想点啊??听首歌才讲。。。。。。。。。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-31 01:05 PM 發表
咁耐先出現
哦。。唔好喊啦。。。锡番。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 01:05 PM 發表

又敷衍我。。。
没啊。。首歌是几正架。。听咗才讲。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-31 01:09 PM 發表
嘴淡先
噢噢。。牙牙。咁热情啊。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 01:12 PM 發表

一听就么都唔使做啦。。。你知道我的线几厉害架啦。。。
。哈。。换架新嘢。。再换埋个网络公司。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 01:22 PM 發表

你捐俾我啊?
嘿嘿。。你叫你D爱人帮你。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-31 01:35 PM 發表
學你細佬
哦哦哦。。你讲的是老三定是啦啦仔啊???
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 01:36 PM 發表

爱人的钱俾了我。。但是帮我唔到。。
哦。。咁你可以揾条水鱼闣就有啦。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-31 09:20 PM 發表

有大志!!  
哦。。。咁就要看她得唔得咯。。