返回列表 回復 發帖
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 03:32 PM 發表
吸唔吸引到你
我。。我。。想爆粗。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 04:20 PM 發表
你都一齊啦...至多送件衫比你
我唔要。。。。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 04:25 PM 發表
送比你都唔要 ?!敬酒唔飲飲罰酒
而家大个女了。。在度凶我。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 04:34 PM 發表
我冇凶
迟D我自己会换。。
原帖由 manyiu 於 2009-1-2 04:39 PM 發表

YUYUME, 我想睇 佢飲罰酒呀! 哈哈!
噢。你咪咁煽动她啦。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 04:41 PM 發表
玩3p
噢噢。。你 识的嘢都几广阔的喎。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 04:47 PM 發表
香港好興’’通識教育’’
哦。。教到咁离题??3p喎??
原帖由 manyiu 於 2009-1-2 04:53 PM 發表

哈! 你唔洗驚喎! 你冇理由害怕靚女嫁喎!
噢噢。。你仲煽紧???!?! 就是靓女才唔可以还击个下才死的咯。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 04:55 PM 發表
你打錯字啦。。。係害怕豬排
我本身已经是一旧扒了。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 04:59 PM 發表
有個舊扒陪你
你讲你啊??唔会啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-2 06:03 PM 發表
2哥... 我找到了rammstein 两首我最喜欢的歌给你听...

歌名-rise rise

歌名-- heirate mich(这收够邪)

顺便介绍你这两队band听听-- mushroomhead,slipknot ...
噢。。顶。。金仔。mushroomhead,slipknot,我就比较中意slipknot。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 05:55 PM 發表
理得佢...至多同佢死過
你做咩要同我死过啊!??!!?
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-2 08:22 PM 發表
还有很多的... 一时想不起...
嘿嘿..星期日再慢慢研究...
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 09:03 PM 發表
同你搶女
噢噢...你咩事啊???抢女??
原帖由 mun2 於 2009-1-2 09:04 PM 發表

唔得 过儿系我唯一的寄托
唔....咕咕..你想托咩啊??