返回列表 回復 發帖
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 09:07 PM 發表
搶你條女呀
我都没女..
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-2 09:08 PM 發表

我为了你。。。 托乜都得
噢噢..咁这个星期日出来研究托咩啦..
原帖由 mun2 於 2009-1-2 09:09 PM 發表

系喔。。。 我中左情花毒
哦..情花啊..唔是花柳就没问题了.吓得我啦...
原帖由 mun2 於 2009-1-2 09:19 PM 發表

托乜都得。。。 不过唔太重喔。。。

我星期日无同你去吃嘢
噢噢噢...没你..我喇嘢都没味啦..
原帖由 ngls 於 2009-1-2 09:21 PM 發表

研究咩啊。。。??2哥又在这里骗女仔吖。。。。。
噢噢..嘉嘉..是我俾她呃紧啊..
原帖由 mun2 於 2009-1-2 09:21 PM 發表

花柳是你生得。。。
是leh ...我很久无见你莫瘦出现左。。。
是都是你传俾我的.. 是咯..你唔讲,我都没发现啊.. 一阵call她。。
原帖由 toyo88 於 2009-1-2 09:23 PM 發表

边个黎架???
哈。哈。。是靓姐的新花名啊//
原帖由 ngls 於 2009-1-2 09:31 PM 發表

你也会被骗!!5信!!
嘉嘉唔信我。。。。
原帖由 toyo88 於 2009-1-2 09:32 PM 發表

他唔演姥姥喇????
哈。哈。。姥姥已经旧了。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-2 09:32 PM 發表
搶你咕咕
唔使抢啦。。你要玩。。。咪借你玩几日咯。
原帖由 ngls 於 2009-1-2 09:36 PM 發表

信你才奇!!
嘿嘿。。咁你又信啊大。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-2 09:37 PM 發表

过儿。。。 他??? 他?? 尹志平??
噢噢。。是啊。开你苞的。。
原帖由 toyo88 於 2009-1-2 09:42 PM 發表

咩呀??
哈。哈。。你同她的手尾。。
嘿嘿嘿。。回来超超。。又闪
原帖由 tingx2 於 2009-1-3 10:07 AM 發表
二哥。。肥肉。。二哥。。肥肉。。二哥??
猪。。又想开拖啊??