返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-11-26 11:07 AM 發表

我D废柴不是帮主你养么!洗么做啊!:014:
哈。。哈。。不系你地养我咩???:019:
原帖由 posman 於 2007-11-26 11:14 AM 發表

你学么人做帮主啊!踢我们进会就要照顾我们一世!:024:

包住包吃包叫包喝包吹!
甘好福利????你找给我啦。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-26 05:31 PM 發表

你恨奸...
你不会delete post ??
哈。。哈。。个鸡精何止奸啊。。。重好贱喎。。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-26 05:38 PM 發表

废材同盟谁是大老??
我要知道...应为太多名了...
你讲边个像大老就边个囖。。。

回復 #271 leo_04236 的帖子

系吗???做大的。。。都系底调的好。。。。

回復 #322 visitor 的帖子

和尚仔。。又走出来玩啊。。。
原帖由 visitor 於 2007-11-26 09:58 PM 發表
我唔係和尚~~我可以隨時下山
哦。。。你又来找鸡精去滾啊。。。
原帖由 posman 於 2007-11-26 10:36 PM 發表

不好意思,应该是番依件给你!

算对的起你了话!
你条友仔啊。。。和尚仔都给你吓走左喇。。。。
原帖由 posman 於 2007-11-26 10:44 PM 發表

没有啊!他同我一人带一件去街街咯

http://i230.photobucket.com/albums/ee314/kentlum4/2.gif 依件和尚仔得

http://i230.photobucket.com/albums/ee314/kentlum4/1-1.gif依件我的 ...
哈。。哈。。你不惊他的老番佛祖啊。。。
原帖由 posman 於 2007-11-26 10:50 PM 發表

大不了咪叫和尚仔   
哦。。。。甘样啊。。。。。好像不系甘好喎。。。
原帖由 任盈盈 於 2007-11-26 11:00 PM 發表
我又来坐下拉。。。
有人吗?
有人喎。。你好少来吹水架。。。
原帖由 任盈盈 於 2007-11-26 11:11 PM 發表
要考试了,所已少来!一上网就见到地火滚的野。。。。
哦。。看到D咩野甘不爽喎。。。讲来听下。。。:onion14: :onion14:
原帖由 马来熊猫 於 2007-11-26 11:30 PM 發表

我返来啦,再聊么?
哦。。你没看到狗公咩???
原帖由 visitor 於 2007-11-26 11:34 PM 發表

我想...你都係唔好問
等佢冷靜一陣先
佢發火中
哦。。。你又知道。。。:019: :019:
原帖由 visitor 於 2007-11-26 11:36 PM 發表

我梗係知發生咩事, 我係tvbnow看更啵
哦。。我想知道是咩事。。。讲来听听。。