返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-3-13 07:08 PM 發表

:014: 你来了。。。

我是丑八怪来的。。。 不要看等下吓晕你 那就不好了
唉。。又是这句。。有新野吗。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-13 07:34 PM 發表

你一定唔够我样衰
哈。。哈。。咁就要看过才知喇。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 10:18 PM 發表
来啦~废皇~:onion14:
噢。。系啊。。刚刚来没耐。。:014:
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 10:33 PM 發表

我又系刚刚上来
唉。。我这度的线真慢到。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 11:01 PM 發表

我又系wor~唔知系米网站既事呢??
啊。。啊。。顶他个肺喇。。慢到我想爆粗啊。。:024:
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 11:11 PM 發表

你净系想爆粗J~我系一路打字一路
唉。。真系没瘾啊。。你有msn吗??:019:
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 11:45 PM 發表

我地3个又一齐啦~!!!!
呜。。呜。。不过。。我要去睡喇。。。。
原帖由 walala 於 2008-3-13 11:48 PM 發表

:019: 我刚来。。。你就走
系喇。。系喇。。迟的睡喇。。
原帖由 walala 於 2008-3-13 11:58 PM 發表

:014: :014: 这样才是。。。吹多下才睡
算是咁架喇。。咪我讲我唔够朋友啊。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 11:59 PM 發表

来来来...饮胜~
哦。。都得喎。。饮少少喇。。三四支就够啦。。
原帖由 walala 於 2008-3-14 12:05 AM 發表

那喝多点。。。
呵。。呵。。你都一起喇。。饮多左会好高兴架。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 12:06 AM 發表

饮唔哂你米走啊~!!!:onion31:
哈。。哈。。我唔饮架。。我钟意成支吹。。。
原帖由 walala 於 2008-3-14 12:09 AM 發表

天你也来:onion14:呀。。。。
哈。。哈。。来喇。。一起饮才爽架。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 12:11 AM 發表
咁我呢
哈。。哈。。喵喵都来左。。来。。饮。。
原帖由 walala 於 2008-3-14 12:12 AM 發表

我就快 。。。。
有没咁快喎。。D鬼老凉茶没咁快上头的。。