返回列表 回復 發帖
原帖由 visitor 於 2007-11-26 11:43 PM 發表

唔好啦, 怕發生駡戰
我念我知道咩事囖。。。

我去果度看到D野。。。。哈。。哈。。
不同你地玩啦。。药力发作。。要去睡啦。。。
原帖由 yaya1818 於 2007-11-27 09:59 AM 發表
                                                                                                                                                    !这句话由你说出真好笑! ...
哈。。哈。。我都系甘话囖。。。
原帖由 yaya1818 於 2007-11-27 03:06 PM 發表
                                                                                                                                                      你只死猫:onion31:你敢凶我!!等我用废材神功打死你!!!废声 ...
噢。。。看来我都系时候退休咯。。。:onion14: :onion14:
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 03:20 PM 發表

试试看..
阿猫哥仔。。你咪射死我D同盟兄弟喎。。。打他上半吋同下半吋就好啦。。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 03:28 PM 發表

哈哈
这些武功你教的阿??
一言难尽啊。。。。。:019: :019:
原帖由 yaya1818 於 2007-11-27 03:29 PM 發表
                                                                                                                                                                      只死猫进来踩场欺负我,竟然没人 ...
你不驶惊喎。。你不是有神功架嘛。。。
原帖由 visitor 於 2007-11-27 03:36 PM 發表

人地槍法咁準, 會打d細d嘅地方
哦。。哥仔。。你又走出来玩呀。。
原帖由 visitor 於 2007-11-27 03:41 PM 發表

原本落山剃光頭, 點知出車禍, 變左樣
甘好彩呀。。甘你咪不驶做和尚囖。。。哈。。哈。。好事来架。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 03:45 PM 發表

=.=酱也可以..
是喎。。他六根都不静点样做和尚喎。。
原帖由 yaya1818 於 2007-11-27 03:50 PM 發表
                                                                                                                                  你们欺负我!!
你不驶惊喎。。。他地只是打细的野啊。。你野野都系大野。。惊咩喎。。

不过。鸡精就惊的咯。。。哈。。哈。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 03:57 PM 發表

鸡经今天失踪jor...
哈。。哈。。你放心。。夜D只鸡精一定到架。。
原帖由 posman 於 2007-11-27 04:06 PM 發表
死衰猫, 看枪!
哈。。哈。。你看。。一讲鸡精。。鸡精就到喇。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 04:12 PM 發表
一来就射我..
今天没鱼吃
哦。。。他地拿咩射你喎。。。
尼度开紧战喎。。我都系闪啦。。。