返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 12:12 AM 發表

重会做错事添~
呵。。呵。。和尚仔。。你想做咩错事啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 12:14 AM 發表

拿~成支罗去啦~今朝有酒今朝醉.....
噢。。是拉登牌喎。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 12:15 AM 發表

又話瞓~~原來走來飲酒~~好~~干杯:onion14:
哈。。哈。。就去睡架喇。。饮多几支就去睡。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 12:19 AM 發表

呢d错事曰曰都想做喇~
哈。。哈。。咁你咪日日捉你细老来打。。。
原帖由 walala 於 2008-3-14 12:20 AM 發表

还一点想 了。。。。
哈。。哈。。你都想呕喇。。不如,成支吹喇。。爽好多架。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 12:22 AM 發表

噢~!!毙~罗到支过期既添......
你家阵又在度玩野定喇。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 12:24 AM 發表

无日日啦.......
哈。哈。。咁间唔中喇。。。。
原帖由 walala 於 2008-3-14 12:24 AM 發表

那我都跟你成支吹....爽
哈。。哈。。你咁醉左。。小心吹到和尚仔个支喎。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 12:27 AM 發表

唔好意思 换过支卑你..
系唔系呀。。这次你咪再玩野啊。。。

回復 #539 walala 的帖子

哈。。哈。。今晚饮住咁多先。。和尚仔。。啦啦兄。。我闪喇。。
哈。。哈。。哈。。大家午安啊。。够钟吃饭架啦。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 03:33 PM 發表

吓得我 ,因为你见到我样衰
哈。。哈。夜夜。。你每次都讲自己样衰。。:019:

够胆就放你张相上来给我地看喇。。。:014:
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 02:50 PM 發表

么你见过我咩?我好样衰架
哈。。哈。。咁你咪放你张相上来。。看吓到我地没。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 06:38 PM 發表

你系唔系想整个Tvbnow都卑我吓死
唉。。咁都要你放上来才知会唔会架。。。
:019:

信我喇。。我敢讲你唔会吓到我地咯。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 08:03 PM 發表

除左走私,我仲卖........
哦。。有超人同粉红星喎。。。