返回列表 回復 發帖

回復 #701 toyo88 的帖子

调返来就有我份。。。唉。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #704 vwwo 的帖子

咦。。阿婶。。你念诗呀??

回復 #706 vwwo 的帖子

哈。。哈。。你讲野呀。。我惊对起诗上来你会对输给我呀。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:32 PM 發表

系啊~~我地系四大中年才子嘛~~~淫诗作对当吃饭咋~~
是咯。。真系没识死呀。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:45 PM 發表

而阿二你仲系淫诗之首添~~
吓。。。。。没啦。。还在学习中啦。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:51 PM 發表

学咩喇~~因为你最淫~~
是啦。。是喇。。知你唔好女色好男色啦。。。
原帖由 walala 於 2008-5-18 08:32 PM 發表
:onion05: :onion05: 来顶一下喵喵的场:014:
你又来路过呀。。。:019:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-19 05:58 PM 發表

乜你都識過嚟睬场嘅咩?

成日唔见咗人,有冇我啊~:024:
哈。。哈。。你做咩又在度骂人呀。。个条友重是我D兄弟。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 11:00 AM 發表

因为你已经俾距忽略左你好耐咯!
你想分化我地兄弟感情。。。没咁易呀。。。:024:
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 11:22 AM 發表
呢个唔系问题。。
你肯赏面就得了。。
我都赏面喎。。照唔照埋我呀。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 01:18 PM 發表

今日你系米身痒啊!琴晚无冲凉啊!

火我~~~~~~~~~~~:024:
哦。。咁你想帮我止痒定是想帮我冲凉喎。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 06:01 PM 發表

请你食饭又点话啫!
哗。。。靓姐又万岁喎。。正呀。。我又要。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 07:39 PM 發表

我话请拒,无话请你哦!!
哦。。做咩没我份喎。。靓姐看唔起我。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 09:00 PM 發表

就系睇得起你,所以正预埋你出钱!
吓。。这家野就有我份。。唔公平呀。。:onion03:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 09:16 AM 發表

:024: :024: 我做咩要帮你冲凉啊!

当然系止痒啦!
咁你就住来喎。。唔好咁粗爆喎。。