返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-6-20 03:12 PM 發表

二哥你来了。。。。等你好莱。。。
哦。。咁得闲。。。没野做呀??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
噢。。没反应。。咁我都闪了。。。
原帖由 yng 於 2008-6-20 07:28 PM 發表

我来了。。。。!:onion05: D人走晒。。。:019:
哈。。哈。。阿三走左。。我就来顶。。:014:
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-20 07:40 PM 發表

比我睇到....糽杏出牆....偷食
我地这D是好朋友的礼仪。。你咪误会。:024:
原帖由 yng 於 2008-6-20 07:44 PM 發表

我无啊!讲下咂。。。:onion03: 你。。。冤枉我!
清者自清。。唔驶解释。。:onion31:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 07:47 PM 發表

kaka弟弟装啊2偷吃。。。
哈。。哈。。。阿大唯恐天下不乱喎。。。
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-20 07:53 PM 發表

有圖為正....337365死人西門慶,,輝哥都話睇到
哈。。哈。。自己出去偷吃。。。家阵就做贼喊捉贼。。:024:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 07:59 PM 發表

我无啊。。 你睇真d个意思。。
我放工啦,你地慢慢倾。。 咁多位。。
阿大。。你的兄弟给人屈啊。
原帖由 yng 於 2008-6-20 09:35 PM 發表

收到!你都要记得净可以同我
唉。。。你两公婆找我来搞。。:019:
原帖由 cck_my 於 2008-6-20 09:59 PM 發表
你最无辜!
唉。。给他地两公婆摆上枱了。。。:019:
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:18 PM 發表

等我装支香先~~
好兄弟。。阿三真系我的知心兄弟。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:23 PM 發表

你都唔弱呀~~早.午,晚装卑我~
哈。。哈。。做兄弟的。。想同你分甘同味。。
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:27 PM 發表

唔好甘啦。。。我地两个洒下花窗姐。。。
咁都唔驶拿我来搞卦。。唉。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:28 PM 發表

边味呀??
哈。。哈。。男人味。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:32 PM 發表

你有??!!
哈。。哈。。我同阿三你咁型。。紧系有男人味啦。。。