返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-13 11:53 PM 發表

烧乳鸽就差不多...
乱讲。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-14 12:46 AM 發表

事实来架...
是都在msn度讲喇。。
原帖由 ngls 於 2009-1-14 09:30 AM 發表
good morning ....brother 2....
哦。。嘉嘉。。未出去吃午餐吗???
原帖由 tingx2 於 2009-1-14 09:56 AM 發表
二哥...早晨....
嘿嘿嘿。。唔早了。。已经下午了。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-14 11:00 AM 發表
老二早晨
牙牙。。考完试,有出去边度玩吗??
原帖由 boys 於 2009-1-14 12:37 PM 發表
沒人看見我...
我走人了
噢噢。。靓仔。。咪咁冲动。。有事慢慢讲。只是没看到。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-14 12:38 PM 發表
聽日先考先...聽日考完行街街
嘿嘿嘿。。。咁去边度行街街啊??
原帖由 YUYUME 於 2009-1-14 01:13 PM 發表
去銅鑼灣影貼貼
哦。。咁爽啊。。
原帖由 mun2 於 2009-1-15 12:12 AM 發表
过儿, 你做咩要msn同猪精讲唔同我讲
嘿嘿嘿。。讲过年去咕咕屋企抄雪柜。。
原帖由 ckhooi74 於 2009-1-15 09:19 AM 發表
啊2早晨。。。
嘿嘿嘿。。。阿大。。午安。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-15 09:30 AM 發表
早晨二哥...
咕咕没反应...咁点清她的雪柜?
嘿嘿嘿。。看咕咕她可以逃避到几时。。
原帖由 ngls 於 2009-1-15 11:52 AM 發表
2哥早。。。。。
嘉嘉。。未除去吃午餐啊??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 11:55 AM 發表

如果你想在减掉多余脂肪的同时,过着舒适、愉快的生活,建议你不要苛刻自己去尝试一个星期减掉5kg的方法。减重的速度最好维持在一周减掉0.5kg-1kg即可,快速激烈的减肥会使身体感到疲劳,同时也容易“回胖”。
...
噢。。。我知道了。。
原帖由 mun2 於 2009-1-15 10:34 PM 發表

我避咩?
嘿嘿嘿。。咕咕。。过年去你屋企抄雪柜。。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-16 12:43 AM 發表

你米来啦。。。。 为了你。。。 我愿意。。。
嘿嘿嘿嘿嘿。。。咁你入多D货喎。。